Chevrolet Di-Fer
Chevrolet Márkaszerviz - 2030 Érd, Göncölszekér utca 1.

Ózonos klímatisztítás

A Mobilsept HCG Ózon Higiénia Robot gépek tervezése és teljesítménye célirányos a gépjárművek teljes belterének és klíma/fűtés ventilációs rendszerének gyors és hiánytalan fertőtlenítésére, szagtalanítására. Az autó belterének fertőtlenítése hibásan főleg a nyári hónapokra őszpontosított. Pedig az őszi és téli hónapokban a fertőzési veszély ugyanúgy fennáll. ezért az egészségünk védelméhez a tél előtt vagy alatt elvégzett higiéniai kezelések egyformán fontosak.
Az időszakos belső tisztítás minden autózónak szükséges! Tudományosan bizonyított, hogy a levegő minősége általánosan, és a nagyvárosokban fokozottan gyengül, így ez további veszélyeket jelent egészségünkre. Különösen a hosszabb utazásokat megelőzően fontos a Mobilsept Autó Higiénia fertőtlenítő kezelést elvégezni. Ez a további és új forrása a jólétünk biztosításának.

A nemzetközi és hazai kutatók egyaránt kimutatták, hogy az autók belterében megtelepedő kórokozó vírusoknak és baktériumoknak 2 fő eredete van:
a.) A külső levegőből megtelepedő vírusok-baktériumok, melyek erős asztma és allergiarohamokat okozhatnak. Ezek elsősorban és nagy számban a levegő beáramló csatornában telepednek meg. A beépített pollen szűrő ezekre nem nyújt teljes védelmet.
b.) Az autóban (rendszeres porszívózás javasolt) fogyasztott élelmiszerek maradékai által megtelepedő penészgombák-baktériumok, melyek különösen a gyerekeket alacsony immun szinttel rendelkező személyeket veszélyeztetnek gyulladásos eredetű betegségekkel.

Az esetleges kellemetlen beszívódott szagok megszüntetése (nem illatosítóval való elfedése!) sem mindig könnyű feladat, azonban a Mobilsept O3 HCG Higiéniai Robot használatával a nem kívánatos szagok teljességgel kivonásra kerülnek. A kezeléskor az ózon gáz formájában termelődik, a HCG ózón generátor kiépítésének és teljesítményének köszönhetően az ózon az utastér legeldugottabb részébe is behatol, és a 25 perces kezelést követően a hatásos fertőtlenítési és szagtalanítási folyamat eredményként még az allergiára hajlamosak is nyugodtan autózhatnak.

A vegyszermentes, teljes körű beltéri és klíma/fűtés rendszer fertőtlenítése csak 25 percet vesz igénybe!

Chevrolet Márkaszervizünk legmodernebb, 5 szintű technológiája a száraz kezeléssel tartalmazza az allergiamentesítést, fertőtlenítést, virucid kezelést, baktericid és szagtalanítást.

A további részletekért és bejelentkezéshez hívja munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Farkas Péter 06-70/4500-357
Szervizvezető

vagy jelentkezzen be online szervizünkbe:

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

Chevrolet Di-Fer


2030 Érd, Göncölszekér utca 1.
E-mail: di-fer@di-fer.hu
Tel.: +36 23 524 536


Szerviz nyitva tartás:

hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
szombat-vasárnap: zárva