Chevrolet Di-Fer
Chevrolet Márkaszerviz - 2030 Érd, Göncölszekér utca 1.

Chevrolet MyLink

Szórakozzon és informálódjon egyszerűen a Chevrolet MyLinkkel!


A MyLink a Chevrolet új generációs okostelefonnal összekapcsolható szórakoztató-és információs rendszere. Okostelefonján tárolt tartalmakat megjeleníti az autó nagyfelbontású érintőképernyőjén. Mivel Bluetooth® és USB csatlakozást tartalmaz, így Ön:


Sőt, még a kényelmes kezelőfelületű AM/FM rádió is segít, hogy utazását felszabadító élménnyé varázsolja!

Ismerje meg a Chevrolet MyLink rendszert – már elérhető a Cruze és az Aveo modellekben!

 


Egy pillantás, egy érintés, és már indulhat is!
A Chevrolet MyLink 7 collos érintőképernyőjén tudja ellenőrizni és kezelni a szórakoztató és informatív tartalmakat. A könnyen és kényelmesen használható kezelőfelületet saját igényeire szabhatja – így mindig könnyen megtalálja, amit keres. A képernyő nagy felbontása és élénk színei életre keltik képeit és videóit.


Csatlakoztassa telefonját
Csatlakoztassa kompatibilis okostelefonját a Chevrolet MyLinkhez, és máris hozzáférhet lejátszási listáihoz, névjegyzékéhez, képeihez, videóihoz, sőt a telefonján lévő egyes alkalmazásokhoz is.
 
 


USB csatlakozás egyszerűen
A Chevrolet MyLinkhez egyszerűen csatlakoztathatja digitális készülékeit/eszközeit. Csak kösse rá USB-kompatibilis okostelefonját, MP3 lejátszóját, iPod® vagy iPhone5® készülékét az USB csatlakozóra, és pár másodperc múlva már meg is jelennek a lejátszási listák és a további tartalmak a MyLink érintőképernyős menürendszerén. Ilyen módon biztonsággal félreteheti mobiltelefonját az út további részére.


Zenehallgatás Bluetooth-szal
A Chevrolet MyLinkkel könnyedén kiválaszthatja az utazáshoz leginkább megfelelő zenét. A Bluetooth® segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja kompatibilis okostelefonját, hogy kedvenc zenéit hallgathassa az autó audiorendszerén. Ha szeretné megtudni, mely telefonok csatlakoztathatók bluetooth-on keresztül a Chevrolet MyLink rendszerhez, tekintse meg a MyLink bluetooth kompatibilitási listát az alábbi linken.
 
 


Állítsa össze a saját zene albumát
Hogy az utazásaihoz a legegyszerűbben állíthassa be a tökéletes háttérzenét, a Chevrolet MyLink rendszerében felismerheti az okostelefonjában megismert funkciókat. Az érintőképernyő segítségével könnyedén kereshet mp3 fájljai között lejátszási listák, albumok, előadók, műfajok szerint, vagy akár új lejátszási listát is létrehozhat.

Élvezze az irányítást


Fejlett hangfelismerés
Csak mondja el, mit szeretne, és a MyLink teljesíti! Legyen szó akár hívásindításról, akár rádióállomások kiválasztásáról, vagy a telefonján található zenék lejátszásáról, csupán elég megnyomni a kormánykeréken lévő gombot, hogy elmondhassa kívánságát. A MyLink hangfelismerő technológiája pedig gondoskodik a továbbiakról. Ez a funkicó az Iphone Siri hangvezérlő szoftverrel kompatibilis.
 
 


Kezelőgombok a kormányon
Hogy kezeit mindig ott tarthassa, ahol a biztonságos vezetéshez szükség van rájuk, a Chevrolet MyLink kezeléséhez könnyen elérhető gombokat helyeztek el a kormánykeréken. Így ha például zenét szeretne választani, vagy út közben telefonálni, megteheti anélkül, hogy kezét a kormányról leemelné.


Igazítsa igényeihez
Kevesebb időt szeretne a keresgéléssel tölteni? Hogy minél gyorsabban megtalálja a kívánt tartalmat, személyre szabhatja a MyLink indítólapját, és további aloldalakat is létrehozhat, amelyeken az ikonokat igényei szerint rendezheti.
 
 


Telefonáljon a készülék kézben tartása nélkül útközben
A Chevrolet MyLinknek köszönhetően úgy intézheti ügyeit, hogy közben maximálisan a vezetésre koncentrál. Csatlakoztassa kompatibilis okostelefonját a vezeték nélküli Bluetooth®-on keresztül, így teljes biztonsággal kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, és akár telefonkönyvéhez is hozzáférhet. Mindezt telefonja kézbentartása nélkül.
 

Chevrolet Di-Fer


2030 Érd, Göncölszekér utca 1.
E-mail: di-fer@di-fer.hu
Tel.: +36 23 524 536


Szerviz nyitva tartás:

hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
szombat-vasárnap: zárva