Chevrolet Di-Fer
Chevrolet Márkaszerviz - 2030 Érd, Göncölszekér utca 1.

MyChevrolet

AJÁNLATOK ÖNNEK ÉS AUTÓJÁNAK
ITT MINDEN AZ ÖN CHEVROLET AUTÓJÁRÓL SZÓLChevrolet autóját akkor tarthatja csúcsformában, ha könnyen át tudja tekinteni adatait és az eddig elvégzett szervizeket. A myChevrolet portál segítségével mindig naprakész és tájékozott lehet.

VIRTUÁLIS GARÁZS
Ezen az oldalon tárolhatja autóval kapcsolatos információit. Legfeljebb 4 autó egyidejű regisztrációjára van lehetősége az alvázszám(VIN) megadásával. Amennyiben egyszerre több autó adatait is megadta, kérjük válassza ki az alapértelmezett autót, ami a továbbiakban elsőként jelenik meg minden menüpontban. Állítsa be virtuális garázsát.

AUTÓ ADATOK
Önnek is és nekünk is fontos, hogy alaposan ismerjük Chevrolet autóját. Ezen adatok segítségével szavatolhatjuk, hogy autója mindig megfeleljen a legmagasabb biztonsági, minőségi és teljesítménybeli követelményeknek. Az adatok kulcsa pedig autója alvázszáma (VIN).

MŰSZAKI ÁTSZERELÉSI KAMPÁNYOK
Szeretnénk, ha autója mindig a legjobb formáját nyújtaná. Mostantól online is ellenőrizheti, hogy Chevrolet autója érintett-e egy műszaki átszerelési kampányban vagy egy termékfrissítési akcióban, majd a szükséges intézkedéseket gyorsan, szakszerűen és ingyenesen elvégeztetheti.

KÉZIKÖNYV
Hogyan működik a tempomat? Vagy a beépített navigációs rendszer? Chevrolet autójának összes funkciója megtalálható a használati útmutatóban.

AUTÓ ÁLLAPOTFELMÉRŐ LAP
Amikor Chevrolet autójával az egyik Chevrolet Márkaszevizben jár, kollégáink átvizsgálják azt, hogy ne maradjon hiba felderítetlenül. Minden ilyen alkalommal készül egy elektronikus állapotfelmérő lap, amit munkatársunk hozzá tud adni a myChevrolet profiljához. Email címe megadásával kérje kollégánkat a következő átvizsgálás alkalmával, hogy adja hozzá az adatokat profiljához.

Iratkozzon fel a myChevrolet oldalra, és hozzon ki még többet az autójából!

> Tovább a MyChevrolet oldalra
Van még kérdése? Hívja munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

Farkas Péter 06-70/4500-357
Szervizvezető

vagy jelentkezzen be online szervizünkbe:

SZERVIZ BEJELENTKEZÉS

 

Chevrolet Di-Fer


2030 Érd, Göncölszekér utca 1.
E-mail: di-fer@di-fer.hu
Tel.: +36 23 524 536


Szerviz nyitva tartás:

hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
szombat-vasárnap: zárva