Chevrolet Di-Fer
Chevrolet Márkaszerviz - 2030 Érd, Göncölszekér utca 1.

Használtautó átvizsgálás

A használtautó-kereskedelem bizalmi kérdés. Egy többéves autó múltja rengeteg olyan dolgot rejthet, amelyet mi, gyanútlan vásárlók, nem tudunk leellenőrizni. Lehetséges, hogy taxi volt Isztambulban, de az is, hogy öt évig állt egy svájci garázsban.

Éppen ezért, használtautó vásárlásánál mindenképpen megbízható helyről vásároljon. Olyan kereskedői hálózattól, amelynek a múltja és a mérete is biztosíték az autó minőségére.

Ha ilyen helyen mégsem találta meg az Önnek legjobban tetsző autót, akkor a használtautó ellenőrzését legjobb, ha nem maga végezi, hanem szakemberre bízza. Amennyiben a kiválasztott autó egy Chevrolet, abban az esetben feltétlenül keresse fel Chevrolet Márkaszervizünket, mert a leendő Chevrolet tulajdonosokat egy vásárlás előtti műszeres átvizsgálás ajánlattal várjuk, amelynek az ára természetesen kevesebb, mint gondolná!

A program keretein belüli vásárlás előtti átvizsgálás ára 4 990 Ft. Ez az ajánlat kizárólagosan a potenciális vevő részére érvényes, amennyiben az autó eladója is jelen van.

A programban szereplő vásárlás előtti műszeres átvizsgálás tartalma:

Ezen felül természetesen ellenőrizzük, hogy az autó nem érintett-e valamelyik műszaki átszerelési kampányunkban.
 

Chevrolet Di-Fer


2030 Érd, Göncölszekér utca 1.
E-mail: di-fer@di-fer.hu
Tel.: +36 23 524 536


Szerviz nyitva tartás:

hétfő-péntek: 08:00 - 17:00
szombat-vasárnap: zárva